Hallo, ik ben Jolanda.

Ik ben Jolanda, moeder van 2 dochters en oma van een kleinzoon van 2. Ik heb een relatie en van daaruit ook nog 2 bonusdochters. Al jaren is mijn passie om met mensen te werken aan een gezonde leefstijl, vanuit oprechte interesse in jou als mens. Ik ben jarenlang alleenstaande ouder geweest en weet wat het is om alle ballen hoog te moeten houden. Naast mijn werk en kinderen, heb ik altijd brede interesses gehad en was ik bezig op allerlei gebieden. Persoonlijke ontwikkeling en groei vind ik erg belangrijk. Maar wel zo dat je jezelf kunt blijven. Ik geloof niet in aangeleerde maniertje maar in dat wie en wat je echt bent. Dat maakt jou uniek en sterk. 

Mensen vroegen mij om raad en daad

Ik ben toen ook opleidingen gaan doen die daar bij pasten. Naast mijn werk deed ik verschillende opleidingen. Nadat ik mijn opleiding life coach en gewichtsconsulent had afgerond heb ik jaren mensen begeleid op allerlei vlak. Als coach na echtscheiding en verlies, stressvolle periodes, financiële problemen en gewoon als praatmaatje. Tijdens mijn werk heb ik bedrijven en scholen geadviseerd en begeleid in projecten als gezonde voeding, gezonde school, de gezonde bedrijfskantine etc. maar ook op scholen workshops voor kinderen gehouden over de juiste keuzes maken in eten en drinken. Ook begeleid ik al jaren mensen naar een gezonde levensstijl, waar afvallen vaak onderdeel van was. Oudere, jongvolwassenen, volwassenen, maar ook kinderen. In sportscholen, bij clubs, op scholen, maar ook gewoon vanuit huis.

Persoonlijk contact

Tijdens de coronacrisis kwam eigenlijk het online begeleiden, noodzakelijk naar voren. Het blijkt echter dat dit heel populair is en heel goed te doen. Je bent lekker in je vertrouwde omgeving, hebt geen reistijd en kan toch een echt 1 op 1, face to face gesprek voeren. Ook even een appje of berichtje sturen is fijn om direct nog even contact te hebben. Durf jij het met mij aan? Ik ben laagdrempelig , betrokken, ik oordeel niet, ben analytisch en enthousiast maar ook spiritueel en ik geloof dat ieder mens bijzonder is. Ik combineer mijn ervaringen met mijn gevoel.